image2 (4)
image0 (25)
image1 (6)
image4 (3)
image3 (3)
image2 (5)
image1 (7)
image0 (26)

Jessup 12 pcs Brushes Set – Eco Friendly Essential T327

KM79.95

100% Original proizvodi

Besplatna poštarina za narudžbe iznad 90,00 KM

Šaljemo HP- Brza dostava

Dodaj u košaricu

Opis

[Komplet kistova za šminku visoke kvalitete]: Jessup elegantni ekološki osviješteni set kistova za šminkanje pokriva sve baze, uključujući 4 komada kistova za šminkanje lica – Okrugli kist za puder, kist za puder, kist za šminku za konture i kist za rumenilo; 8 kom kistova za šminkanje očiju – kist za obrve, kist za olovku za oči, kist za sjenilo, kist za blendanje i kist za korektor. Naši visokokvalitetni kistovi dizajnirani su za nevjerojatno jednostavno nanošenje kako bi se ubrzala i pojednostavila vaša svakodnevna rutina šminkanja.
[Pažljivo odabrani kistovi za šminkanje lica koji će vam pomoći da napravite čvrstu podlogu]: Čvrsta i gusta četkica za podlogu omogućit će ravnomjerno nanošenje podloge bez tragova. Kist ne upija puder, a savršen je i za mineralne pudere. Naši mekani i suženi kistovi za puder i konture koji se ne rasipaju strogo su dizajnirani za točnu kontrolu područja i položaja kako bi se postigao učinak preciznog korektora.
[Pažljivo odabrani kistovi za nanošenje sjenila za detaljnije nanošenje]: Naši slatki kistovi za šminkanje očiju stvoreni su za nanošenje i blendanje svih vrsta sjenila, a savršeni su i za nanošenje koncentriranih sjenila kao što su editorijal, zadimljena olovka, nanošenje šljokica. Čekinje naših kistova za oči ergonomski su dizajnirane kako bi imale odgovarajuću veličinu za vaše kapke i pregib kapka, tako da lako možete stvoriti bilo koji izgled!
[Veganski proizvod 100% bez plastike i životinja]: Ako tražite set kistova koji neće štetiti okolišu i odražava vaš veganski životni stil i filozofiju bez boli za životinje, odaberite ovaj Jessup set kistova za šminkanje od 12 KOM. Izgledajte dobro bez grižnje savjesti i brige zahvaljujući tehnologiji potpuno sintetičkih nanovlakana koja se nalazi u svakoj četkici u ovom setu.

brend

Jessup

Tag your photos with this on Instagram.